NIEUWS!
Nieuwe samenwerking met webbouwer Fusiform

Een Drupal CMS-systeem? Oneindig veel mogelijkheden!

Voor het opzetten van degelijke websites, werkt Vertaalbureau Evina nauw samen met Fusiform, een uiterst betrouwbare partner die kwalitatieve websites opzet op basis van een Drupal Content Management System zoals deze van onze website. Drupal is een uitvinding van twee Vlaamse universiteitsstudenten, die in 2000 een communicatiesysteem via Internet wilden opzetten. Na hun studies werd het project verder uitgewerkt en is het intussen geëvolueerd tot een volwaardig CMS-systeem dat wereldwijd toegepast wordt, tot in het Witte Huis.

Wat is een Drupal content management systeem

Met een content management systeem, kortweg CMS genoemd, is het mogelijk om op je website content of inhoud aan te maken, te beheren en te bewerken. Een geschreven tekst kan eenvoudig in het CMS-systeem gevoegd worden zonder enige kennis te hebben van html codes. De editor is voorzien van verschillende lay-out knopjes alsof je in een Word-document bezig bent.Drupal is een sterk uitgebreid Open Source CMS systeem, dat gratis mag gebruikt worden, ook voor commerciële doeleinden. Een Drupal CMS kenmerkt zich door zijn voorkant (front end) en zijn achterkant (back end). De achterkant is het gedeelte waar de beheerder de content in plaatst en verwerkt. De achterzijde of 'admin' is niet zichtbaar voor de websitebezoeker. De websitebezoeker ziet enkel de voorkant, hoe de website er effectief uitziet, wanneer hij die oproept.

Wat zijn de voordelen van een Drupal CMS systeem

  • Een content management systeem van Drupal staat gratis ter beschikking van de webbouwders. Het resultaat is de groei van een reusachtige gemeenschap van ontwikkelaars, die allerlei nieuwe modules ontwikkelen en onderhouden. Er bestaan intussen meer dan 6000 verschillende modules die ingebouwd kunnen worden in je CMS-systeem. Mits enige manuele bijregeling is een CMS-systeem op maat van je behoeften perfect mogelijk.
  • Je bent niet gebonden aan één websitebouwer, duizenden ontwikkelaars wereldwijd kunnen je CMS-systeem verder ontwikkelen, onderhouden en aanpassen. Wens je om de een of andere reden niet meer met Fusiform verder te werken, dan hoef je geen nieuwe website te laten opzetten.
  • Je nieuwe website is je eigendom en kan door eender wie en vanuit eender waar beheerd worden. Via een opleiding leren wij je hoe je het CMS-systeem zelf kunt beheren.
  • Het CMS-systeem werkt zowel onder Mac als onder PC.
  • Het Drupal content management systeem omvat een ingebouwd rechtensysteem. Dat betekent dat je rechten kunt toekennen aan personen die het CMS mogenbeheren, bepaalde documenten zoals brochures mogen downloaden, bestellingen van producten mogen plaatsen, mogen reageren op een blog …. Beheer op maat dus.
  • Drupal kan een url zowel leesbaar maken voor mensen als voor zoekmachines, en is hiermee een perfect systeem voor SEO-optimalisatie.Drupal gebruikt de meest heldere codering die er bestaat. Zoekmachines zoals Google hebben hier echt wel een voorkeur voor Drupal ontwikkeld. Diverse zoekmachinevriendelijke functionaliteiten bouwen wij automatisch in je systeem.
  • Een Drupal content management systeem kan perfect met je bedrijf meegroeien. Ongeacht het aantal pagina’s, bezoekers en het doel dat je ermee beoogt, je website is altijd bereikbaar en aanpasbaar aan je noden. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat je op elk ogenblik nieuwe functionaliteiten kunt toevoegen.

De voordelen van Drupal zijn dus oneindig.

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en perfect werkend content management systeem aan een betaalbare prijs?

Contentbeheer

Vond je dit artikel interessant in je zoektocht naar informatie over onze diensten? Aarzel niet om het te delen met je vrienden en collega's via de onderstaande sociale mediaknoppen. We vinden het ook altijd leuk om je reactie op de website te mogen lezen.

  

Reactie toevoegen

Je reactie moet worden goedgekeurd vooraleer ze zal verschijnen op de pagina. Na indienen van je reactie zal je die dus nog niet onmiddellijk zien. Dat is normaal. Je hoeft je reactie niet nogmaals in te zenden.
Je naam verschijnt onder je reactie en is zichtbaar voor andere bezoekers.
Je emailadres wordt niet getoond aan andere bezoekers.