Ben je niet zo’n krak in teksten schrijven?

Zit je boordevol ideeën, maar krijg je het niet uitgetypt?
Zit je tot over je oren in het werk en vind je de tijd niet om degelijke teksten te schrijven?
Heb je nu zoveel tijd gestoken in je website, maar hij doet het niet zoals verwacht?
Word jouw nieuwsbrief niet gelezen en wordt hij onmiddellijk verticaal geklasseerd?

Je hebt het allemaal al meegemaakt...
Laat het schrijven dan maar over aan Evina. Je installeert je computernetwerk toch ook niet zelf? De copywriters van Evina schrijven jouw teksten tot ze helemaal perfect zijn.

Waarom kiezen voor een professionele tekstenschrijver

Evina vertrekt vanuit een briefing per mail of via Skype, aangeleverd bronmateriaal en/of een persoonlijk onderzoek. Hierbij houden we rekening met de interesses, de belangen, de percepties en de emoties van jouw doelgroep. En daarop stemmen we onze structuur, de inhoud en de taal af. Onze copywriters schrijven en herschrijven jouw teksten tot ze helemaal voldoen aan je verwachtingen.
Goede copywriting sleept de lezer mee in jouw verhaal of boodschap. De copywriter wekt zijn interesse en overtuigt hem om te doen wat je van hem verlangt. Hij geeft niet alleen nuttige informatie, maar overtuigt en jawel …, beïnvloedt de lezer.

Welke digitale teksten kan Evina Copywriting voor jou schrijven

  • Website: SEO geoptimaliseerde teksten voor jouw website
  • Blogs: SEO geoptimaliseerde nieuwsartikelen en informatieve blogartikelen over diverse onderwerpen, waaraan de bezoekers van jouw website interactief kunnen deelnemen door te reageren

Afhankelijk van het medium en de doelgroep schrijven we zakelijk, commercieel of gemoedelijk, gericht tot de klant of tot jouw personeel, technisch, wetenschappelijk, speels of relaxed, …

Onze ervaring in teksten schrijven: verschillende talen en diverse sectoren

Evina werkt met native collega tekstschrijvers en vertalers. Zij schrijven teksten in het Nederlands, Frans en Engels en/of vertalen ze van en naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Op aanvraag ook naar het Spaans, Pools, Portugees en Russisch. Wij schrijven teksten voor zelfstandigen, eenmanszaken, KMO’s, scholen, verenigingen, organisaties en instanties. In onze klantenportfolio vind je een greep uit onze klantenlijst die tevreden terugkijken naar onze diensten.

Informatie, advies en persoonlijke aanpak, daar staan we voor. Breek niet langer je kop over de teksten die je wil schrijven. Wij doen het graag voor jou.

 

 

SEO-copywriting

Vond je dit artikel interessant in je zoektocht naar informatie over onze diensten? Aarzel niet om het te delen met je vrienden en collega's via de onderstaande sociale mediaknoppen. We vinden het ook altijd leuk om je reactie op de website te mogen lezen.

  

Reactie toevoegen

Je reactie moet worden goedgekeurd vooraleer ze zal verschijnen op de pagina. Na indienen van je reactie zal je die dus nog niet onmiddellijk zien. Dat is normaal. Je hoeft je reactie niet nogmaals in te zenden.
Je naam verschijnt onder je reactie en is zichtbaar voor andere bezoekers.
Je emailadres wordt niet getoond aan andere bezoekers.