Blog

Je vertaling door een native speaker? Uiteraard!

Native vertalers
 0
 25
Bij Vertaalbureau Evina werken we enkel met native vertalers. Zij vertalen naar hun moedertaal en beschikken over een uitgebreide vakspecifieke kennis. Kwaliteit gegarandeerd!

Toeristische vertalingen met cultuur-historische inleving

 0
 103
Met toeristische vertalingen van je brochures, websites, reisgidsen en nieuwsbrieven willen we de reizigers of je toekomstige klanten meteen in vakantiestemming brengen.

De nieuwe Franse spellingsregels samengevat in 10 thema's

 0
 1 121
De nieuwe Franse spellingsregels samengevat in 10 thema’s: samenstellingen, getallen, hoedjes en koppelteken weg, accenten in andere richting, trema’s enz.

Vertalen met een online vertaalmachine? Best niet!

 0
 63
Online vertaalmachines zijn natuurlijk zeer verleidelijk: ze zijn immer gratis en voor niets! Maar zijn de vertaling en de zinstructuur wel correct? Soms is het resultaat best wel hilarisch!

Nieuwe Franse spelling, is die nu verplicht of niet?

 0
 124
Wist je dat er voor de Franse taal sinds enkele jaren een nieuwe spelling bestaat? Voor alle duidelijkheid, deze wordt ons aangeraden, maar is nog niet verplicht.

Sms-taal, wordt dit nu onze nieuwe omgangstaal?

 0
 38
De technologie staat niet stil. Daar worden we dagelijks mee geconfronteerd! Als taalliefhebber vind ik de opkomst van de verkorte sms-taal soms grappig, maar ook wel jammer.

Copywriting blog, hulp nodig? Wij schrijven graag jouw blog

 0
 41
Regelmatig een blog schrijven over nieuwe ontwikkelingen van je producten of diensten toont aan dat je kennis van zaken hebt. Interessante onderwerpen trekken de interesse van bezoekers.

Tijd voor een grondige SEO copywriting facelift?

 0
 16
Google heeft onlangs diepgaande aanpassingen doorgevoerd aan zijn logaritmen, waardoor de positie van je website misschien wel verdwenen is. Is je website al up-to-date?

Content management systeem, voordelen Drupal

 0
 16
Met een CMS systeem kun je op je website inhoud aanmaken, beheren en bewerken zonder enige kennis te hebben van html codes. Een Drupal cms heeft heel wat voordelen.

Wat verstaan we onder website content of inhoud?

 0
 17
De content van een website omvat alles wat je op de website plaatst: teksten, productinformatie, een kalender, afbeeldingen en audiofragmenten. Over content moet je goed nadenken.

Evina en Jinah, 10 jaar succesvolle samenwerking

 0
 32
Sinds 2009 vormen Evina en Jinah een coöperatieve samenwerking met een sterke meerwaarde: activiteiten die complementair zodat we een completere service kunnen bieden.

Copywriting webteksten, wij doen het voor jou!

 0
 130
Je hebt onlangs zwaar geïnvesteerd in een flitsende en prachtige website. Tot je ontsteltenis voldoet de respons niet aan je verwachtingen. Hoe zit het eigenlijk met je webteksten?

Is een vertaling nu echt wel nodig? Absoluut!

 0
 19
Door de steeds groeiende globalisering en technologie is het vandaag veel gemakkelijker om mensen te bereiken, dat is algemeen bekend. Heb je alle mogelijkheden qua vertalen benut?

Copywriting - Tekst schrijven Nederlands, Frans en Engels

Coywriting teksten schrijven
 0
 269
Zit je boordevol ideeën, maar krijg je het niet op papier? Zit je tot over je oren in het werk en vind je de tijd niet om degelijke teksten te schrijven? Waarom het niet aan ons overlaten?

Frans, meer dan een "communautair probleem"

 0
 40
Frans is een van de 3 officiële Belgische landstalen. Een blik op de vacatures leert ons dat het Frans als tweede taal een belangrijke troef is voor wie zich op de arbeidsmarkt werpt.
Share: