Copywriting webteksten, wij doen het voor jou!

Professionele copywriting van webteksten? Waarom is dat zo belangrijk?

Copywriting van webteksten … Daar zeg je wat. Want, je hebt onlangs zwaar geïnvesteerd in een flitsende en prachtige website. En tot je ontsteltenis voldoet de respons niet aan je verwachtingen. Maar wist je dat je webteksten moeten opboxen tegen miljoenen andere teksten in de zoekmachines? Staan je webteksten toch bovenaan, maar genereren ze geen bestellingen?
Nu komt de kat op de koord als het gaat om copywriting van webteksten. Schrijven voor het web is namelijk een specialisatie op zich.

Goede copywriting van webteksten houdt immers rekening met twee aspecten:

 • Hoe kun je een klant boeien om je website te lezen?
 • Hoe selecteren de zoekmachines je webteksten om ze bovenaan te plaatsen?

Het antwoord op de eerste vraag is vrij eenvoudig:
waaraan herken je ideale webteksten?

Sta even stil bij de manier waarop je zelf iets zoekt op het Internet. Je klikt op de eerste mogelijkheden die zich aanbieden in de zoekmachine. Je scant de titels. Lijkt het interessant, dan lees je misschien de inhoud diagonaal. Word je geboeid, dan klik je verder naar andere pagina’s. Is het wat je zoekt … dan ga je over tot actie.
Voldoen je webteksten aan deze ideale situatie, dan ben je goed bezig en heb je geen hulp nodig om je teksten te schrijven voor het web.

Je vindt niet wat je zoekt op die eerste pagina’s van de zoekmachines?

We durven erom te wedden dat je slechts weinige keren zo geboeid wordt door een goede website. je klikt en klikt en klikt … En nog steeds vind je niet wat je zoekt. Jammer voor al de verloren opportuniteiten van dergelijke websites. Wellicht gebeurt er met je website net hetzelfde. En daarom is het zo belangrijk om de juiste technieken te gebruiken voor de copywriting van je webteksten.

Copywriting van je webteksten, wat kan Evina voor je betekenen?

 • Voordat we starten met de copywriting van je webteksten zorgen we voor een briefing of Skype meeting waarbij we kennis maken met je bedrijf, je product, je diensten, je doelgroep en je doelstellingen. je laat ons de sfeer snuiven …
 • We geven uitgebreid advies over een overzichtelijke en klantvriendelijke structuur. Bezoekers hebben de pest aan websites waar ze het bos door de bomen niet vinden.
 • Voor een goede en informatieve copywriting van webteksten is het belangrijk dat je ons zo veel mogelijk bronmateriaal aanlevert: brochures, mailings, documentatiemappen, technische fiches, en veel uitleg die we zorgvuldig noteren.
 • Een goede voorbereiding is onontbeerlijk voor een goede copywriting en bespaart achteraf veel tijd.
 • Wij vertalen de voorbereidingswerken in een doeltreffende copywriting van webteksten, waar de klant een boodschap aan heeft en waarvoor je de gewenste respons ontvangt.
 • Tegelijk voedt onze copywriter je webteksten met zoekmachinevriendelijke technieken.
 • Indien gewenst, bieden we ook de SEO vertaling van je website aan in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.
 • Bekijk alvast onze klantenportfolio en ontdek voor wie we ook de copywriting van webteksten hebben mogen uitvoeren.

Zo, je bent tot hier geraakt in onze webpagina! Proficiat!

Dan bent je overtuigd van onze teksten.
Neem snel contact en ontdek weldra het verschil:

 • Een website met relevante content

Een betere vindbaarheid in de zoekmachines, meer bezoekers, en een hogere conversie (vakjargon voor bestellingen, aanvraag informatie of prijsofferte, inschrijven nieuwsbrief, …)

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Platte tekst

 • Geen HTML toegestaan.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
 • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Share: