Evina en Jinah, 10 jaar succesvolle samenwerking

Evina Vertalingen en Jinah Translations vieren één jaar succesvolle samenwerking

Sinds november 2009 vormen Evina Vertalingen en Jinah Translations een nauw samenwerkingsverband. Toen we voor de start onze beide koppen samen staken, was het meteen al duidelijk dat de samenwerking tussen Evina en Jinah voor beide een meerwaarde zou betekenen. Onze activiteiten zijn complementair zodat we samen sterker zijn en een completere service kunnen bieden aan onze klanten: SEO copywriting en vertalingen van en naar het Nederlands, het Frans en het Engels. Wat betekent dit voor jou? Meer mogelijkheden en meer kwaliteit aan dezelfde tarieven.

Evina Vertalingen: SEO Copywriting en vertalingen Nederlands en Frans

Dankzij een jarenlange ervaring is Pascale Delbeke, stichtster en zaakvoerder van het Evina Vertalingen vooral gespecialiseerd in SEO. Zij volgt de sterk evoluerende SEO technieken op de voet op. Bovendien is zij tweetalig opgevoed en dat is een bijzondere troef, want zo kan zij zowel schrijven als vertalen van en naar het Nederlands en het Frans. Ook vanuit het Engels en het Duits.

Jinah Translations: copywriting en vertalingen Nederlands en Engels

Hilde Mortelmans van Jinah Translations heeft een grondige kennis van de Engelse taal. Zij verzorgt onze vertalingen van en naar het Nederlands en het Engels. Daarnaast kan zij perfect vertalen vanuit het Frans en het Duits naar het Engels en het Nederlands. Voor de Engelse vertalingen wordt zij bijgestaan door Jinny Austin, onze native tekstrevisor Engels.

Vandaag (november 2009) vieren we 1 jaar professionele samenwerking.
Wij danken je voor het vertrouwen en kijken uit naar je nieuwe opdrachten.

Hilde en Pascale

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Share: