Blogs laten schrijven: eenmalig of regelmatig

Relevante blogs laten schrijven:

meer bezoeken op je website = meer potentiële klanten

Een blog laten schrijven? Wellicht heb je er al eens aan gedacht omdat het zoveel tijd vraagt om het zelf te doen. Ons team heeft de SEO-tekstschrijver in huis die marketinggerichte inhoud levert voor websites en blogs. We schrijven en publiceren relevante en kwaliteitsvolle artikelen over onderwerpen die in verband staan met wat jouw bedrijf doet en aanbiedt. Blogs laten schrijven door een professionele copywriter zorgt voor meer bezoekers op je website of blog, meer “likes” en meer “shares”. En zo gaan je blogpagina’s op natuurlijke wijze (lees gratis, want zonder advertentiekosten) sneller stijgen in de zoekmachines. Door de hogere rangschikking wordt je website of blog gemakkelijker gevonden met als gevolg meer geïnteresseerde bezoekers en meer potentiële klanten voor jouw producten en/of diensten.

Blogs laten schrijven over je producten of diensten?
Wij helpen je graag

De meeste bedrijven schrijven en publiceren zelden of nooit nieuwe artikelen op hun blog. Niet omdat ze er niet in geloven, maar vooral uit puur tijdsgebrek. Jammer, want door informatieve blogs te laten schijven wordt je bedrijf interessanter en geloofwaardiger zodat je meer gaat verkopen.

Zit je zoals de vele andere bedrijven in hetzelfde schuitje? Waarom zou je het schrijven van je blogs niet toevertrouwen aan een gespecialiseerde SEO-tekstschrijver? Met een doeltreffende en duurzame redactionele strategie bespaar je je personeel veel kostbare tijd die ze aan hun effectieve dagtaken kunnen besteden.

3x meer klanten en 65 % goedkoper!

Wist je dat een blog 3x meer klanten genereert dan klassieke webteksten? Onderzoek heeft bovendien ook uitgewezen dat blogs laten schrijven gemiddeld 65 % goedkoper uitvalt dan de copywriting van gewone webpagina’s.

Onze tekstschrijver levert blogartikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals reizen, entertainment, mode, gezondheid, huishoudtoestellen, sport, vakantiewoningen, tuinieren, voeding, hoorapparaten, brillen en lenzen, bedden en matrassen, maar ook over specifieke technische thema’s of onderwerpen die we vergaten op te noemen (op aanvraag). Kies voor service op maat! Lees verder hoe we tewerk gaan.

Wat kunnen we voor je doen?

 • Blogs schrijven met SEO-optimalisatie
  Alle blogs die wij schrijven zijn SEO geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Een natuurlijke hogere rangschikking zonder dure advertentiekosten.
   
 • Thema’s rond jullie activiteiten
  Ons redactieteam schrijft kwalitatieve blogs rond diverse onderwerpen en thema’s. Gegarandeerd zonder gedupliceerde content.
   
 • Artikelen rond jouw onderwerpen of vanuit onze voorstellen
  Omdat je zoals de meeste bedrijven ook te weinig tijd hebt om te zoeken naar thema’s waarrond je een blog wil schrijven, kunnen wij ook onderwerpen voor jou uitzoeken. Wanneer je akkoord gaat met onze voorstellen gaat onze SEO-tekstschrijver aan de slag om je blog te schrijven.
   
 • Publiceren in WordPress of in een ander CMS
  Wij kunnen de geschreven blogs rechtstreeks invoeren in het administratief gedeelte van je blog of website, of je nu een WordPress, een Drupal of een ander CMS-systeem hebt.
   
 • Een geschikte afbeelding
  Naast blogs schrijven, kunnen we indien gewenst ook zorgen voor een geschikte afbeelding, die we zoeken in een afbeeldingenbank, waarvan het gebruik vrij van rechten is.
   
 • Revisie op aanvraag
  Indien je de blogs liever nog eens naleest voordat wij ze publiceren, dan kunnen we dit vooraf afspreken. De aanpassingen die je aanbrengt, voeren we uiteraard uit alvorens we de teksten in het systeem te voeren.
   
 • Eenmalige blogs of een abonnement, dat je eender wanneer kunt opzeggen
  Wij bieden tarieven in functie van het aantal blogartikelen dat je per maand nodig hebt. Jij bepaalt het budget dat je eraan wenst te besteden: van 1 tot meerdere blogartikelen per maand. Welk abonnement je ook kiest, het is op elk moment aanpasbaar of opzegbaar, zonder je te hoeven verantwoorden en zonder annuleringskosten.
   
 • Blogs laten schrijven al dan niet volgens vooropgestelde planning
  Wens je zelf je blogartikelen online te plaatsen, dan zorgen we ervoor dat we ze geschreven en doorgestuurd hebben voor een afgesproken datum in de maand dat je ze wenst te publiceren. Wil je dat wij je blogs online plaatsen, dan spreken we vooraf een tijdschema af waarop we de blogs publiceren.
   
 • Diverse talen
  Onze verschillende native blogwriters schrijven artikelen in het Nederlands en/of het Frans, maar ook in het Engels op aanvraag van beschikbaarheid. Vanuit deze talen kunnen wij ook de artikelen die wij of jullie geschreven hebben vertalen met SEO-optimalisatie naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Tarieven om blogs te laten schrijven en/of vertalen

1 artikel (per maand): € 125*

 • Tekstschrijver gespecialiseerd in jullie vakdomein
 • 500 woorden/artikel
 • Rond een onderwerp dat jij ons opgeeft
 • Inclusief research over de onderwerpen
 • SEO-optimalisatie (inclusief meta-title & meta-description)
 • Timing in functie van jullie planning (afgesproken dag van de maand)
 • Afgeleverd in een Word bestand zodat jullie het blogartikel in jullie systeem kunnen inbrengen

2 artikelen (per maand): € 250*

 • Tekstschrijver gespecialiseerd in jullie vakdomein
 • 500 woorden/artikel
 • Rond 2 onderwerpen die je ons opgeeft
 • Inclusief research over de onderwerpen
 • SEO-optimalisatie (inclusief meta-title & meta-description)
 • Timing in functie van jullie planning (afgesproken 2 dagen van de maand)
 • Afgeleverd in een Word bestand zodat jullie het blogartikel in jullie systeem kunnen inbrengen

  

4 artikelen (per maand): € 500*

 • Tekstschrijver gespecialiseerd in jullie vakdomein
 • 500 woorden/artikel
 • Rond 4 onderwerpen die je ons opgeeft
 • Inclusief research over de onderwerpen
 • SEO-optimalisatie (inclusief meta-title & meta-description)
 • Timing in functie van jouw planning (afgesproken 4 dagen van de maand)
 • Afgeleverd in een Word bestand zodat jullie het blogartikel in jullie systeem kunnen inbrengen

8 artikelen (per maand): € 1000*

 • Tekstschrijver gespecialiseerd in jullie vakdomein
 • 500 woorden/artikel
 • Rond 8 onderwerpen die je ons opgeeft
 • Inclusief research over de onderwerpen
 • SEO-optimalisatie (inclusief meta-title & meta-description)
 • Timing in functie van jouw planning (afgesproken 4 dagen van de maand)
 • Afgeleverd in een Word bestand zodat jullie het blogartikel in jullie systeem kunnen inbrengen

* 21 % btw niet inbegrepen, prijzen per taal

Niet inbegrepen

 • Je wenst langere teksten dan 500 woorden: € 15 per 100 extra woorden
  Teksten die langer worden omdat onze pen te enthousiast is, worden uiteraard niet extra aangerekend.
 • Wij zoeken onderwerpen en thema’s uit en sturen jou een voorstel ter goedkeuring: € 15 euro per artikel. Eenmalige prijs per artikel, ongeacht het aantal talen waarin we de artikelen moeten schrijven.
 • Invoeren van de blogartikelen in jullie cms-systeem: 25 euro per artikel en per taal. Jullie bezorgen ons de nodige afbeeldingen per blog, die we samen met de teksten in jullie content management systeem kunnen invoeren.

Hoe gaan we tewerk

1. Wij bekijken of jullie vakdomein binnen onze competenties valt

Je blogs laten schrijven, net wat je zocht? Je stuurt ons een kleine omschrijving door waarin je je activiteiten uiteenzet zodat wij een beeld hebben van wat jullie bedrijf doet. We bekijken of één van onze copywriters zich thuis voelt in de materie en bevestigen jouw aanvraag.

2. Kiezen van de gewenste diensten

Bij je bestelling laat je ons weten welke diensten we voor jou mogen uitvoeren, het standaardpakket waarbij we je maandelijks de blogs doorsturen in een Word document of het standaardpakket aangevuld met één of meerdere extra diensten, zoals het online plaatsen van de blogs en jullie afbeeldingen volgens een vooropgesteld tijdschema.

3. Opstellen van een abonnement met tijdsschema

Je kiest het aantal blogs dat wij voor jouw bedrijf mogen schrijven en in welke talen. Je geeft ons daarbij aan wanneer de geschreven artikelen op jouw blog of website mogen verschijnen. Vervolgens houden we ons aan het afgesproken maandelijkse tijdschema.

4. De keuze van de onderwerpen of thema’s

Blogs laten schrijven waarvan je liever zelf de onderwerpen bepaalt? Dan vragen we je om die onderwerpen minstens 1 maand voor de publicatiedatum door te sturen. Zo beschikken we over een volledige maand om jouw blogartikelen, maar ook deze van onze andere klanten te schrijven.

Jouw instructies kunnen ons helpen om jouw wensen beter uit te voeren. Deze kunnen uitgebreid of kort maar precies zijn. Zo kun je de grote lijnen van het artikel zelf bepalen, maar ook de trefwoorden en de tone-of-voice (jij of u-vorm).

Wil je dat wij jullie onderwerpen zoeken en voorstellen, dan doen wij dat tegen een afgesproken tijdstip in de maand voorafgaand aan de publicatiemaand. In dat geval wensen we binnen de 2 dagen jullie goedkeuring te ontvangen zodat we tijdig aan de slag kunnen.

5. Onze SEO-tekstschrijver aan de slag

Eens we over alle gegevens beschikken en goede afspraken gemaakt hebben, kunnen onze blogschrijvers aan de slag. Vooral de eerste keer is het handig dat we jouw feedback krijgen over de geschreven blogs. In het begin is het altijd een kennismakingsproces, waarbij we jullie wensen, werkwijze en visie leren kennen en aanvoelen.

Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in SEO-copywriting zodat al jullie teksten, inclusief metatags geleverd of online geplaatst worden.

Weet dat je steeds de mogelijkheid hebt om de blogs na te lezen en goed te keuren voordat we ze definitief online plaatsen.

6. Blogartikelen in meerdere talen

Als je artikelen in meerdere talen wenst, beginnen we steeds met de copywriting in het Nederlands. We raden je steeds aan om de Nederlandse versie eerst na te lezen voor goedkeuring alvorens die te herschrijven in de andere talen.

7. Levering van de maandelijkse blogartikelen

In functie van de diensten die je bij ons gekozen hebt, sturen we je op de afgesproken tijdstippen de geschreven blogartikelen door in Word documenten of plaatsen we die voor jullie online.

Wij hebben ervaring in diverse CMS-systemen zoals WordPress en Drupal, maar ook andere. Uiteraard hebben we hiervoor van jullie een login nodig met de nodige bevoegdheden om jullie blogs, de metatags en een afbeelding in te voeren.

We zorgen dan voor een mooie lay-out, h2-subtitels en daar waar nodig voor vette en schuine letters, bullet points, enz. Op die manier ontstaat een nette coherente blogpagina, waar je terecht fier op zult zijn.

Share: