Acoma Internet Marketing & Drupal

SEO copywriting, SEO vertalingen en contentbeheer cms voor Acoma-klanten

Als ex-collega’s bij Conba en Superidee ontmoetten Luk van Acoma en Pascale van Evina elkaar ook vaker in hun volgende leven, namelijk in dat als zelfstandige ondernemers. Luk richtte zijn eigen marketingbedrijf Acoma op terwijl Pascale zich verder specialiseerde in SEO-copywriting en SEO-vertalingen onder de naam Evina Vertalingen.

Het was snel duidelijk dat beide partners complementaire diensten konden leveren wat resulteerde in een regelmatige samenwerking. Evina leverde niet alleen Franse vertalingen voor diverse Acoma-klanten, maar in samenwerking met haar native vertaalcollega’s ook kwalitatieve Engelse vertalingen en Duitse vertalingen.

Intussen heeft Luk zijn bedrijf Acoma ingeruild voor zijn marketingbedrijf CyberMarketingEurope.com.

Pascale werkt regelmatig voor mijn klanten en ik moet zeggen, ze doet meer dan ze belooft. Bij Kids of The Future Shoes heeft ze een heel grote inbreng gehad bij het uitwerken van de onderwerpen, bij VDB herschrijft ze de teksten en meta-tags. Voor Eranco heeft ze zowel de SEO copywriting als de SEO vertaling van de hele website voor haar rekening genomen. Ze weet nu eenmaal waar ze mee bezig is. Enfin mensen, contacteer Pascale met een gerust hart. Want zij heeft een hart voor haar klanten.
Luk Meulebrouck * Zaakvoeder Acoma Cybermarketing
Share:

Vergelijkbare projecten

Evina vertaalt diverse websites en documenten van klanten van New Media Events naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits …
Voor de klanten van het B2B communicatiebureau BBC in Mechelen, leverden we een vlotte en dynamische SEO-copywriting en Franse SEO-vertaling ...