Kids Of The Future Shoes

Een totaalproject voor Evina

Met Kids of the Future kon Evina Vertalingen al haar troeven uitspelen: een totaalproject omvattende zowel SEO-copywriting, SEO-vertaling als contentbeheer. Kids of the Future is een gloednieuw en exclusief schoenenmerk voor kinderen, ontworpen door de Belgische Jean-Paul Vanackere en ambachtelijk vervaardigd in Italië. De website is opgezet door partner Acoma en beoogt twee doelstellingen: geïnteresseerde handelaars aantrekken om de KOTF-shoes te verkopen en het merk kenbaar maken bij de particuliere kinderen. Een website voor en door kinderen: jawel, de kinderen mogen zelf hun ideeën doorgeven zodat de schoenen hip en cool worden zoals zij het gedroomd hebben.

SEO copywriting en vertaling: Evina helpt KOTF-shoes uit de startblokken

Voor de SEO copywriting, de vertaling en het websitebeheer deed Jean-Paul Vanackere een beroep op de diensten van Evina Vertalingen. De SEO copywriting bestond uit een 10-tal teksten waarmee de website uit de startblokken kon schieten. Voor de SEO copywriting kozen we zorgvuldig een aantal rake trefwoorden zodat de webpagina’s snel konden scoren. Evina realiseerde eveneens de SEO vertaling naar het Frans en het Engels, wat betekent dat de trefwoorden niet zo maar vertaald zijn. Voor de gebruikte trefwoorden deden we eerst een trefwoordenanalyse om er zeker van te zijn dat ze kans maken op een goede score in de zoekmachines.

Beheer cms systeem: input seo copywriting, vertaling en afbeeldingen

Het gebruiksvriendelijke cms systeem van KOTF-shoes beschikt over een taalmodule met drie talen: het Nederlands, het Frans en het Engels. We startten met de input van de Nederlandse teksten in de editor en de afbeeldingen deels in de editor en deels in de galerijen. Dankzij een vertaalknop moesten we voor de andere talen enkel nog de teksten invoeren en de alt-tag voor de afbeeldingen aanpassen. Een interessant voordeel van het Drupal cms systeem, waar Evina aardig mee overweg kan. Bij het beheer van de website namen we ook de lay-out van de pagina voor onze rekening.

Op Evina Vertalingen kunt u steeds rekenen, ook met een krappe deadline!

De klant had een heel krappe deadline om zijn eerste collectie op de markt te kunnen lanceren. Hij was dan ook heel tevreden over het resultaat. Bij de start van het project koos de klant er bewust voor om een opleiding te volgen zodat hij na de start zijn website zelf kon beheren. Zoiets is noodzakelijk wetende dat schoenencollecties wisselen met de seizoenen. Nu is de klant onafhankelijk en kan hij naar hartenlust zijn eigen teksten schrijven, vertalen en in het cms systeem van de website kopiëren.

Het KOTF-project in een notendop

  • Opzetten van een nieuwe website en Drupal cms, uitgevoerd door onze partner Acoma
  • Trefwoorden analyse Nederlands, Frans en Engels
  • SEO Copywriting van een 10-tal webpagina’s in het Nederlands
  • SEO vertaling naar het Frans en het Engels
  • Beheer website: invoeren van alle teksten en afbeeldingen in het cms-systeem van de website
  • Opleiding in websitebeheer door partner Acoma.
  • De klant beheert momenteel zijn website volledig zelf.
Share: