VAB Rijschool

Vertaling opleidingscursussen vrachtwagenchauffeurs

Sinds november 2011 zijn we het vaste vertaalbureau voor de Franse vertaling van de opleidingscursussen voor vrachtwagenchauffeurs bij VAB Rijschool. Hiervoor is niet alleen een grondige kennis nodig van de wegcode. Vrachtwagenchauffeurs dienen op regelmatige basis nascholingen te volgen om punten te verzamelen waarmee ze hun rijbewijs kunnen behouden.

Grote bedrijven werken vaak met chauffeurs afkomstig uit de beide taalgebieden zodat rijscholen zich soms verplicht voelen om hun cursusaanbod in beide landstalen aan te bieden. Onderwerpen zoals defensief rijden, eco driving, rij- en rusttijden, ergonomie achter het stuur, code 95, enz. zijn ons niet onbekend. We voelen ons helemaal thuis in de wereld van het zwaar vervoer.

Voor VAB Rijschool vertalen we zowel syllabi voor de cursisten als de powerpoint presentaties voor de lesgevers. Ook de vertaling van toelatingsdocumenten voor de overheid wordt ons toevertrouwd.

De kwaliteit en dienstverlening door Evina Vertalingen zijn van een hoogstaand niveau. Een betrouwbare partner voor al onze vertalingen!
Filip Van Alboom * Commercieel afgevaardigde * VAB Rijschool/Safe Drivers Plan/VAB transportopleiding
Share: