Vcomm * Ricoh verdeler

Nederlandse vertalingen tijdens de startfase van Vcomm

Sinds april 2011 zijn we één van de vaste vertaalbureaus voor de Nederlandse vertaling van diverse documenten, brochures, webpagina’s en blogs van Vcomm.

Vcomm is een vooraanstaand IT bedrijf in Overijse dat als officiële verdeler alle Ricoh producten zoals printers, multifunctionele toestellen, faxtoestellen en plotters verkoopt, levert en installeert. Daarnaast leveren ze ook uiteenlopende oplossingen voor het beheer en de externe opslag van documenten en de verhuur van toestellen tijdens evenementen. Tweetalige techniekers verzorgen snel en efficiënt de technische support in België en Luxemburg. Sinds enkele jaren biedt Vcomm ook ultra moderne telefonie-oplossingen, kopieer- en verzendingsdiensten aan.

Intussen is Vcomm uitgegroeid tot een groter bedrijf met meer personeel. Tegenwoordig hebben ze hun in-house vertalers. Het was wel fijn om voor Vcomm te mogen vertalen zodat ze uit hun startblokken konden schieten.

Share:

Vergelijkbare projecten

Evina vertaalt brochures, nieuwsbrieven, landingspagina’s en presentaties voor de marketingdienst van Carl Zeiss Vision Belgium ...
Voor Kraanverhuur De Groote NV verzorgt Evina de Franse en Engelse vertaling van diverse documenten en de algemene voorwaarden …