Vertalen Nederlands naar Duits

Vertalen Nederlands Duits om te communiceren met je Duitse handelspartners

Vertalen van het Nederlands naar het Duits, al even stilgestaan bij de vraag waarom je dit zou doen? Duits is de meest gesproken moedertaal in de Europese Unie, ook al is het Engels tegenwoordig misschien wel de belangrijkste omgangstaal in de wereld. Bovendien is Duitsland een belangrijke economische en politieke wereldmacht. Duitsland is zeer actief in de Europese politiek, en dat merken we dagelijks. Kijk of luister je naar het buitenlands nieuws, dan gaat er geen dag voorbij of Duitsland wordt erin vernoemd. Maar vertalen van het Nederlands naar het Duits heeft nog andere voordelen. Duitsland heeft immers een sterk uitgebouwde internationale industrie en een levendig en kwalitatief hoogstaand bedrijfsleven. De kans dat je met je bedrijf in contact komt met een Duitse onderneming is groot. Werk je al samen met één of meerdere Duitse bedrijven of ben je dat van plan? Doe dan een beroep op onze vertaaldiensten, onze native vertalers vertalen met plezier en kennis ter zake al je documenten en je website van het Nederlands naar het Duits!

Een native vertaler nodig om je website en documenten correct te vertalen van het Nederlands naar het Duits?

Vertalen Nederlands Duits, waarom met Evina Vertalingen in zee gaan

 • Vertalen van het Nederlands naar het Duits gebeurt steeds door een native Duitse vertaler.
 • Meer dan 15 jaar ervaring in de verschillende sectoren maken dat we elke tekst professioneel kunnen vertalen van het Nederlands naar het Duits.
 • Alle teksten die we vertalen van het Nederlands naar het Duits worden door een tweede Duitse vertaler nagelezen en zo nodig verbeterd.
 • Voor elke industriële of commerciële sector houden we al jarenlang een terminologiebank bij zodat we je consistentie kunnen garanderen voor elke tekst of website die we vertalen van het Nederlands naar het Duits.
 • Onze vertalers maken geen onderscheid tussen kleine en grote opdrachten: we nemen beide met evenveel enthousiasme aan.
 • We leveren onze vertalingen aan een correcte prijs-kwaliteitverhouding.
 • Bij ons mag je steeds rekenen op een stipte levering volgens de afgesproken deadline.

Een greep uit wat we vertalen van het Nederlands naar het Duits

 • Websites vertalen van het Nederlands naar Duits: voor de meest uiteenlopende bedrijven en sectoren, steeds met SEO-optimalisatie voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines
 • Commercieel vertalen: websites, nieuwsbrieven, mailings, brochures, folders, verkoopovereenkomsten, sociale media campagnes, persberichten, enz.
 • Sectorspecifieke vertalingen: tapijtindustrie, bedden en matrassen, isolatie- en ventilatietechnieken, staalconstructies, virtuele realiteit, enz.
 • Wetenschappelijk vertalen: artikelen voor consumentenmagazines over gezondheid, brochures over gezondheid, enz.
 • Toeristisch vertalen: websites hotels en weekend arrangementen websites toeristische sector, vakantiewoningen, online reisgidsen, enz.
 • Andere Duitse vertalingen: geschenken en evenementen, enz.

Wil je een volledig overzicht van wat we kunnen vertalen van het Nederlands naar het Duits?

Vertalen Nederlands Duits: steeds met kwaliteit

Diverse bedrijven doen een beroep op onze vertaaldiensten. Wij vertalen van het Nederlands naar het Duits voor zowel grote als kleinere ondernemingen, KMO’s en particulieren. Of het nu om een uitgebreid document, een website, een project of een korte e-mail gaat, wij leveren voor iedereen dezelfde kwaliteit. Ben jij onze volgende klant? We kijken ernaar uit.

Wil je weten voor wie we al jaren o.a. mogen vertalen van het Nederlands naar het Duits?