Je doet er alles aan in het Nederlands!

Als gerenommeerd bedrijf in je sector geef je elke dag het beste van jezelf. En terecht! Dat je alles hebt gegeven om je klanten in het Nederlands ten dienste te staan, geeft zeker voldoening. Bedrijfsleiders die vooruit willen, gaan altijd dat extra stapje verder. Doelen stellen, innoveren, out-of-the-box denken, andere mogelijkheden aanboren, zoeken, bijschaven, …

De noodzaak van een vertaling? Dichter bij je doel dan je denkt

Door de steeds groeiende globalisering en technologie is het vandaag veel gemakkelijker om mensen te bereiken, dat is algemeen bekend. Heb je alle mogelijkheden qua vertalen benut?
Om meer potentiële klanten binnen en buiten de taalgrenzen te bereiken, om de kansen op omzetverhoging te vergroten, is vandaag het aanbieden van informatie over je bedrijf, producten en/of diensten in verschillende talen vanzelfsprekend.
Scoort je website voldoende in de zoekmachines? Krijg je reacties op de door jou in het Nederlands aangeboden informatie via website, brochures, folders, … ? Bereik je anderstaligen ook van vlak om de hoek? Kan de Ierse bedrijfsleider die nu hier voor 2 jaar het filiaal van zijn bedrijf runt, je vinden in het Engels? Weet de toerist je product en/of dienst waar hij al jaren naar op zoek is, te vinden in het Duits? Vind de fashionista in het Frans de weg naar je online webshop?

Tja, hij vroeg zo lief of hij mijn website mocht vertalen naar het Spaans…

Je kent waarschijnlijk ook wel mensen die zich hebben laten verleiden door lieve snoetjes of heel goedkope prijzen voor het opbouwen van websites, vertaling, copywriting? En hebben zij dan ook verteld hoe hoog de rekening daarna was om bijvoorbeeld de vertaling recht te trekken?
Vertalen van en naar het Nederlands, Frans, Engels of Duits is geen hobby, maar vanuit een passie voor taal en vertaling dikwijls monnikenwerk: zoeken, schrijven en corrigeren, het juiste woord voor die context, grammatica, spelling…
Laat je niet verleiden door te goedkope prijzen! Neem meteen een professional voor al je vertalingen onder de arm! Het zal je uiteindelijk een pak geld besparen!

Je biedt kwaliteit, wij ook

Je gaat ervan uit, dat jij en je klanten het beste verdienen. Dat is ook onze filosofie.
Of het nu gaat om SEO-copywriting of vertalingen, wij geven je kwaliteit en niets anders.

Wij zijn er trots op dat we kunnen samenwerken met specialisten in hun vak! Graag tot heel binnenkort!

Overtuigd dat kwaliteit geen geld kost maar geld waard is? Zoek je daarom een professionele vertaler

 

Vertalingen

Vond je dit artikel interessant in je zoektocht naar informatie over onze diensten? Aarzel niet om het te delen met je vrienden en collega's via de onderstaande sociale mediaknoppen. We vinden het ook altijd leuk om je reactie op de website te mogen lezen.

  

Reactie toevoegen

Je reactie moet worden goedgekeurd vooraleer ze zal verschijnen op de pagina. Na indienen van je reactie zal je die dus nog niet onmiddellijk zien. Dat is normaal. Je hoeft je reactie niet nogmaals in te zenden.
Je naam verschijnt onder je reactie en is zichtbaar voor andere bezoekers.
Je emailadres wordt niet getoond aan andere bezoekers.