Vertaalbureau Evina en Jinah Translations vieren 10 jaar succesvolle samenwerking

Sinds november 2009 werken ons Vertaalbureau Evina en dat van Jinah Translations heel nauw samen. Toen we voor de start onze beide koppen samen staken, was er meteen een klik die duidelijk maakte dat de samenwerking tussen Evina en Jinah voor beide een meerwaarde zou betekenen. Onze activiteiten zijn complementair zodat we samen sterker zijn en een completere service kunnen bieden aan onze klanten:

  • SEO-copywriting
  • SEO-vertalingen
  • Nederlandse vertalingen , Franse vertalingen en Engelse vertalingen van alle soorten documenten voor de meest diverse sectoren.

Wat betekent dit voor jou? Meer mogelijkheden en meer kwaliteit aan dezelfde tarieven.

Een vertaling nodig van of naar het Nederlands, Frans en/of Engels?

Vertaalbureau Evina

Specialist in SEO-copywriting & SEO-vertalingen Nederlands & Frans

Dankzij een jarenlange ervaring is Pascale Delbeke, stichtster en zaakvoerder van het Vertaalbureau Evina vooral gespecialiseerd in SEO. Zij volgt de sterk evoluerende SEO-technieken op de voet op. Bovendien is zij tweetalig opgevoed en dat is een bijzondere troef, want zo kan zijzowel schrijven als vertalen van en naar het Nederlands en het Frans. Ook vanuit het Engels en het Duits.

Jinah Translations

Revisie, copywriting & vertalingen Nederlands & Engels

Jinah Translations beschikt over een grondige kennis van de Nederlandse en de Engelse taal. Hilde en Kat verzorgen onze native vertalingen van en naar het Nederlands en het Engels. Daarnaast kunnen zij perfect vertalen vanuit het Frans en het Duits naar het Engels en het Nederlands. Naast vertalingen staat zij ook in voor de Engelse SEO-copywriting, de Nederlandse en Engelse tekstrevisie voor zowel bedrijven, universitaire als particulieren en studenten.

Trots op onze 10 jaar samenwerking

November dit jaar, we schrijven 2019, vieren we 10 jaar professionele samenwerking, waar we bijzondere trots op zijn.
Wij danken je voor het vertrouwen en kijken uit naar je nieuwe opdrachten.

Hilde en Pascale

Heb je vertrouwen in onze samenwerking? Een vertaling nodig van of naar het Nederlands, Frans en/of Engels?

Nieuws bij Evina

Vond je dit artikel interessant in je zoektocht naar informatie over onze diensten? Aarzel niet om het te delen met je vrienden en collega's via de onderstaande sociale mediaknoppen. We vinden het ook altijd leuk om je reactie op de website te mogen lezen.

  

Reactie toevoegen

Je reactie moet worden goedgekeurd vooraleer ze zal verschijnen op de pagina. Na indienen van je reactie zal je die dus nog niet onmiddellijk zien. Dat is normaal. Je hoeft je reactie niet nogmaals in te zenden.
Je naam verschijnt onder je reactie en is zichtbaar voor andere bezoekers.
Je emailadres wordt niet getoond aan andere bezoekers.