Een Franse vertaling van je website? Met conversie a.u.b.!

Of het nu gaat om een website waarop je je diensten aanbiedt of je producten beschrijft, een webshop om je producten te verkopen of een blog om informatie en ervaringen te delen, Vertaalbureau Evina is niet alleen gespecialiseerd in professionele vertalingen, wij hebben ook jarenlange ervaring in SEO en zoekmachine-optimalisatie. Vertalen naar het Frans is één zaak, maar een website vertalen met conversie is een specialisatie op zich.

Laat je website vertalen door een ervaren Franse vertaler

Franstaligen houden er niet zo van om in een andere taal aangesproken te worden. Bovendien zijn ze nogal gevoelig voor een correct taalgebruik. Wil je zakendoen met Franstalige klanten, dan kies je best een vertaalbureau dat werkt met professionele, native speakers zodat je website echt ‘Frans klinkt’. Ons vertaalbureau werkt met Franse vertalers die je website vertalen naar hun moedertaal, gespecialiseerd zijn in het vakgebied van je doelgroep, maar ook in SEO-vertalingen.

Een Franse SEO-vertaling door een ervaren SEO-vertaler

Onze Franse vertalers weten als geen ander dat een letterlijke vertaling van je Nederlandse trefwoorden geen garantie is om gevonden te worden in de zoekmachines zoals Google. Daar waar nodig is, zoekt een professionele websitevertaler naar geschikte Franse synoniemen die wel kunnen scoren. Naast een uitgebreide woordenschat, een grammaticale correctheid, het gebruik van de juiste nuances, een culturele inleving zoals je enkel vindt bijnative speakers, kun je bij ons ook rekenen op Franse webteksten die gevonden worden en winst regenereren. Ben je niet zo goed thuis in zoekmachine-optimalisatie, lees dan onze informatie over SEO-vertaling.

Professionele vertalers om je website naar het Frans te vertalen

Onze vertalers vertalen niet alleen naar hun moedertaal, ze zijn ook nog eens gespecialiseerd in diverse vakgebieden die je terug kunt vinden op onze website. Onze vertalers zijn geen nummers ergens in een bestand. We kennen ze persoonlijk en weten dus perfect in welke vakgebieden ze zowel geïnteresseerd als gespecialiseerd zijn. Een van onze missies is werken voor en met mensen. Dat betekent dat we graag kwaliteit bieden aan onze klanten en dat we alles in het werk stellen om onze vertalers opdrachten toe te wijzen die ze leuk vinden om te vertalen. Zo zorgen we voor gelukkige klanten en gelukkige vertalers.

Wij implementeren de Franse teksten in het CMS van jouw website

Wanneer we klaar zijn met de vertaling van jouw teksten naar het Frans, vragen we je om ze na te lezen zodat we er zeker van zijn dat ze voldoen aan jouw verwachtingen. Na goedkeuring van de Franse vertalingen, kunnen we ze implementeren in het CMS van jouw website. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in contentbeheer van verschillende CMS-systemen zoals Drupal, Wordpress, Joomla en nog vele andere.

Op zoek naar een professionele vertaler om je website te vertalen naar het Frans?

Heb je ook een Engelse vertaling en/of een Duitse vertaling nodig van je webpagina’s? Zoals je zult ontdekken op ons online offerteformulier, bieden we ook de andere talen aan die ons omringen.

SEO

Vond je dit artikel interessant in je zoektocht naar informatie over onze diensten? Aarzel niet om het te delen met je vrienden en collega's via de onderstaande sociale mediaknoppen. We vinden het ook altijd leuk om je reactie op de website te mogen lezen.

  

Reactie toevoegen

Je reactie moet worden goedgekeurd vooraleer ze zal verschijnen op de pagina. Na indienen van je reactie zal je die dus nog niet onmiddellijk zien. Dat is normaal. Je hoeft je reactie niet nogmaals in te zenden.
Je naam verschijnt onder je reactie en is zichtbaar voor andere bezoekers.
Je emailadres wordt niet getoond aan andere bezoekers.