Copywriting blog: eenmalig of regelmatig

Copywriting relevante blogs:

meer bezoeken op je website = meer potentiële klanten

Professionele copywriting voor je blog nodig? Wellicht heb je er al aan gedacht omdat het zoveel tijd vraagt om het zelf te doen. Ons team heeft de geknipte SEO-tekstschrijver in huis die marketinggerichte inhoud levert voor websites, webshops en blogs. We schrijven en publiceren relevante en kwaliteitsvolle artikelen over onderwerpen die in verband staan met wat jouw bedrijf doet en aanbiedt. De copywriting van je blog overlaten aan een professionele copywriter zorgt voor meer bezoekers op je website of blog, meer “likes” en meer “shares”. En zo gaan je blogpagina’s op een natuurlijke wijze (lees gratis, want zonder advertentiekosten) sneller stijgen in de zoekmachines. Door de hogere rangschikking wordt je website of blog gemakkelijker gevonden met als gevolg meer geïnteresseerde bezoekers en meer potentiële klanten voor jouw producten en/of diensten.

Copywriting nodig voor je blog over je producten of diensten? Wij helpen je graag

De meeste bedrijven schrijven en publiceren zelden of nooit nieuwe artikelen op hun blog. Niet omdat ze er niet in geloven, maar vooral uit puur tijdsgebrek. Jammer, want door informatieve blogs te schijven wordt je bedrijf interessanter en geloofwaardiger zodat je meer gaat verkopen.
Zit je zoals de vele andere bedrijven in hetzelfde schuitje? Waarom zou je de copywriting van je blog niet toevertrouwen aan een gespecialiseerde SEO-tekstschrijver? Met een doeltreffende en duurzame redactionele strategie bespaar je je personeel veel kostbare tijd die ze aan hun effectieve dagtaken kunnen besteden.

3x meer klanten en 65 % goedkoper!

Wist je dat een blogartikel 3x meer klanten genereert dan klassieke webpagina’s? Onderzoek heeft bovendien ook uitgewezen dat een professionele copywriting van blogs gemiddeld 65% goedkoper uitvalt dan de copywriting van gewone webpagina’s.
Onze tekstschrijver levert copywriting van blogartikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals reizen, entertainment, mode, gezondheid, huishoudtoestellen, sport, vakantiewoningen, tuinieren, voeding, hoorapparaten, voedingssupplementen, brillen en lenzen, bedden en matrassen, maar ook over specifieke technische thema’s of onderwerpen die we vergaten op te noemen (op aanvraag). Kies voor service op maat! Lees verder hoe we te werk gaan.

Wat kunnen we voor je doen?

 • Copywriting van blog artikelen met SEO-optimalisatie
  Alle blogcopy die wij leveren zijn SEO-geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Een natuurlijke hogere rangschikking zonder dure advertentiekosten.
   
 • Thema’s rond jullie activiteiten
  Ons redactieteam levert kwalitatieve copywriting van blogs rond diverse onderwerpen en thema’s die in verband staan met je producten of diensten. Niet overgeschreven an andere blogs maar gegarandeerd zonder gedupliceerde content.
   
 • Artikelen rond jouw onderwerpen of vanuit onze voorstellen
  Omdat je zoals de meeste bedrijven ook te weinig tijd hebt om te zoeken naar thema’s waarrond je een blog wil schrijven, kunnen wij ook onderwerpen voor jou uitzoeken. Wanneer je akkoord gaat met onze voorstellen gaat onze SEO-copywriter aan de slag met de copywriting van je blog.
   
 • Publiceren in Drupal, WordPress of in een ander CMS
  Wij kunnen de geschreven blogs rechtstreeks invoeren in het administratief gedeelte van je blog of website, of je nu een WordPress, een Drupal of een ander CMS-systeem hebt. Lees meer over onze contentbeheerdiensten.
   
 • Een geschikte afbeelding
  Naast blogs schrijven, kunnen we indien gewenst ook zorgen voor een geschikte afbeelding, die we zoeken in een afbeeldingenbank, waarvan het gebruik vrij van rechten is.
   
 • Revisie op aanvraag
  Indien je de blogs liever nog eens naleest voordat wij ze publiceren, dan kunnen we dit vooraf afspreken. De aanpassingen die je aanbrengt, voeren we uiteraard uit alvorens we de teksten in het systeem te voeren.
   
 • Eenmalige blogs of een abonnement, dat je eender wanneer kunt opzeggen
  In functie van je budget en de nood aan extra informatie voor je klanten en bezoekers bepaal je zelf de periodiciteit van onze copywritingdiensten voor je blog: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Welk abonnement je ook kiest, het is op elk moment aanpasbaar of opzegbaar, zonder je te hoeven verantwoorden en zonder annuleringskosten.
   
 • Copywriting blogs al dan niet volgens een vooropgestelde planning
  Wens je zelf je blogartikelen online te plaatsen, dan zorgen we ervoor dat we ze geschreven en doorgestuurd hebben voor een afgesproken datum in de maand dat je ze wenst te publiceren. Wil je dat wij je blogs online plaatsen, dan spreken we vooraf een tijdschema af waarop we de blogs publiceren.
   
 • Je blog in verschillende talen
  Vanuit een Nederlandse copywriting kunnen je blogartikelen vertaald worden naar het Frans, Engels en/of Duits. SEO-vertaling is immers ook een van onze specialiteiten, en steeds met behoud van de boodschap.

Hoe gaan we te werk

 • Wij bekijken of jullie vakdomein binnen onze competenties valt
  Een professionele copywriting voor je blog, net wat je zocht? Je stuurt ons een kleine omschrijving door waarin je je activiteiten uiteenzet zodat wij een beeld hebben van wat jullie bedrijf doet. We bekijken of één van onze copywriters zich thuis voelt in de materie en bevestigen jouw aanvraag.
   
 • Kiezen van de gewenste diensten
  Bij je bestelling laat je ons weten welke diensten we voor jou mogen uitvoeren: copywriting van blogs in Word, al dan niet met implementatie van je teksten in je cms-systeem, de gewenste periodiciteit, het gewenst aantal woorden ….
   
 • Opstellen van een abonnement met tijdschema
  Je kiest het aantal blogs dat wij voor jouw bedrijf mogen schrijven en in welke talen. Je geeft ons daarbij aan wanneer de geschreven artikelen op jouw blog of website mogen verschijnen. Vervolgens houden we ons aan het afgesproken maandelijkse tijdschema.
   
 • De keuze van de onderwerpen of thema’s
  Blogcopy waarvan je liever zelf de onderwerpen bepaalt? Dan vragen we je om die onderwerpen minstens 1 maand voor de publicatiedatum door te sturen. Zo beschikken we over een volledige maand om de copywriting van jouw blogartikelen in te plannen bij onze copywriters en tussen onze andere klanten.
  Jouw instructies kunnen ons helpen om jouw wensen beter uit te voeren. Deze kunnen uitgebreid of kort maar precies zijn. Zo kun je de grote lijnen van het artikel zelf bepalen, maar ook de trefwoorden en de tone-of-voice (jij of u-vorm).
  Wil je dat wij jullie onderwerpen zoeken en voorstellen, dan doen wij dat tegen een afgesproken tijdstip in de maand voorafgaand aan de publicatiemaand. In dat geval wensen we binnen de 2 dagen jullie goedkeuring te ontvangen zodat we tijdig aan de slag kunnen.
   
 • Onze SEO-copywriter aan de slag
  Zodra we over alle gegevens beschikken en goede afspraken gemaakt hebben, kunnen onze blogschrijvers aan de slag met de copywriting van je blogartikelen. Vooral de eerste keer is het handig dat we jouw feedback krijgen over de stijl en de inhoud van onze copywriting. In het begin is het altijd een kennismakingsproces, waarbij we jullie wensen, werkwijze en visie leren kennen en aanvoelen.
  Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in SEO-copywriting zodat al jullie teksten, inclusief metatags geleverd of online geplaatst worden.
  Weet dat je steeds de mogelijkheid hebt om de blogs na te lezen en goed te keuren voordat we ze definitief online plaatsen.
   
 • Blogartikelen in meerdere talen
  Als je artikelen in meerdere talen wenst, beginnen we steeds met de copywriting in het Nederlands. We raden je steeds aan om de Nederlandse versie eerst na te lezen voor goedkeuring alvorens we de vertaling aanvatten.
   
 • Levering van je periodieke blogartikelen
  In functie van de diensten die je bij ons gekozen hebt, sturen we je op de afgesproken tijdstippen de geschreven blogartikelen door in Word documenten of plaatsen we die voor jullie online.
  Wij hebben ervaring in diverse CMS-systemen zoals WordPress en Drupal, maar ook andere. Uiteraard hebben we hiervoor van jullie een login nodig met de nodige bevoegdheden om de copywriting van jullie blogs, de metatags en een afbeelding te kunnen invoeren.
  We zorgen dan voor een mooie lay-out, h2-subtitels en daar waar nodig voor vette en schuine letters, bullet points, enz. Op die manier ontstaat een nette coherente blogpagina, waar je terecht fier op zult zijn.

Interesse in onze blogdienst? Download de vragenlijsten stuur ze ingevuld per mail terug naar Vertaalbureau Evina.