Vertaling Engels naar Nederlands

Vertaling van het Engels naar het Nederlands: toegankelijkheid voor iedereen

Tegenwoordig is het Engels bij alle internationale instanties de meest voorkomende voertaal. Dat betekent daarom nog niet dat iedereen het Engels machtig is. In veel gevallen is een Nederlandse vertaling echt wel een noodzaak. Denk maar aan Vlaamse bedrijven die Engelse handleidingen en technische fiches vanuit het Engels naar het Nederlands wensen te vertalen, zodat ze begrijpelijker zijn voor hun arbeiders. Binnen de Europese context kiezen ook steeds meer internationale bedrijven om zaken te doen met Vlaanderen en Nederland. Om nog maar te zwijgen over van de Spaanse en Portugese immobiliënmarkt die in ons land een sterke koopkracht heeft ontdekt. Wij vertalen van het Engels naar het Nederlands zodat je teksten toegankelijker worden voor je Nederlandstalige doelpubliek.

Een native vertaler nodig om je teksten foutloos te vertalen van het Engels naar het Nederlands?

Vertalen Engels Nederlands: waarom kiezen voor Vertaalbureau Evina?

Al onze Nederlandse vertalers spreken het Nederlands als moedertaal. Hun aangeleerde kennis van alle nuances van de Nederlandse taal staan garant voor een vlotte en correcte vertaling.

 • Onze ervaring in verschillende sectoren maakt dat de teksten die we vertalen van het Engels naar het Nederlands steeds beantwoorden aan je wensen.
 • Door jarenlang te werken in allerlei sectoren, konden we een uitgebreide terminologiedatabank aanleggen. Zo gebruiken we tijdens het vertalen van het Engels naar het Nederlands steeds dezelfde uniforme vakspecifieke woorden en zinnen conform je branche.
 • We hanteren steeds het vier-ogen principe, wat betekent dat er minstens twee vertalers meewerken om je teksten foutloos te vertalen van het Engels naar het Nederlands. Schoonheidsfoutjes worden meteen weggewerkt zodat onze afgeleverde teksten van hoge kwaliteit zijn.
 • We hechten veel belang aan de afspraken die we maken met de klant: we respecteren jouw gewenste deadline en garanderen een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Diverse vertaalprojecten Engels-Nederlands op onze referentielijst

 • Technisch vertalen Engels Nederlands: handleidingen, brochures, websites, presentaties, lastenboeken, software en hardware, enz.
 • Juridisch vertalen: algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, enz.
 • Commercieel vertalen: nieuwsbrieven, mailings, briefwisseling, algemene voorwaarden, verkoopsvoorwaarden, flyers, wedstrijdreglementen, webshops, enz.
 • Wetenschappelijk vertalen: compendiumfiches voedingssupplementen, presentaties wetenschappelijke workshops, enz.
 • Websites vertalen Engels Nederlands: voor de meest uiteenlopende bedrijven en sectoren, steeds met SEO voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines
 • Toeristisch vertalen: reisgidsen, websites vakantiewoningen, hotelarrangementen, websites hotels en restaurants, arrangementen, enz.
 • Andere vertalingen: immobiliën tweede verblijfswoningen, documenten en websites voor de gezondheidssector, enz.

Wil je een volledig overzicht van wat we kunnen vertalen van het Engels naar het Nederlands?

Vertalen Engels Nederlands: kwaliteit voorop

Ook Engelse bedrijven doen een beroep op onze vertaaldiensten. Wij vertalen van het Engels naar het Nederlands voor zowel grote ondernemingen als KMO’s en particulieren. Of het nu om een lijvig dossier of een korte e-mail gaat, wij leveren voor iedereen dezelfde kwaliteit. Ben jij onze volgende klant? Wees welkom bij Evina.

Wil je weten voor wie we al jaren o.a. mogen vertalen van het Engels naar het Nederlands?